Ons werkgebied

Professionele reparaties voor een eerlijke prijs.

Loodgieter nodig?

Expert-loodgieter is een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Wij bieden u een erkende loodgieter voor het uitvoeren van verschillende loodgieterswerkzaamheden in en rondom uw woning. Doordat onze loodgieters over een ruime expertise beschikken in het verhelpen van dergelijke problemen, kunnen wij u op een snelle en adequate wijze van dienst zijn. Wij van Expert-loodgieter bieden altijd een passende oplossing.

Werkzaam in heel...

Expert-loodgieter is werkzaam in heel Zuid-Holland en omgeving. Bekijk de kaart of uw regio erbij staat.

Eerlijk en betaalbaar

Onze loodgieters en installateurs zijn erkend en goed opgeleid, op de hoogte van de nieuwste technieken en zeer bekwaam in de uitvoering van de verschillende werkzaamheden waardoor wij altijd de hoogste kwaliteit leveren met scherpe prijzen. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Spoedgevallen nemen wij erg serieus! Zo kunnen wij u snel verder helpen met al uw problemen. In tijden van nood, als het gaat om lekkage of verstopping, is Expert-loodgieter uw beste vriend. Wanneer de wanhoop nabij is wilt u kunnen rekenen op een erkend loodgieter die alles snel en kundig in orde maakt. Bel: 085-1234567