De diensten van Expert Loodgieter

Professionele reparaties voor een eerlijke prijs.

Onze diensten

Met meer dan 35 jaar loodgieterservaring lossen wij uw probleem snel en vakkundig op.

buizen

Verstopping

Eén van de meest voorkomende verstoppingen heeft betrekking tot het toilet. Een verstopte toilet wordt vaak veroorzaakt door een teveel aan papier en dergelijke in de afvoer. Hierdoor raakt de afvoer van het toilet verstopt. Om een verstopping in het toilet te voorkomen is het altijd belangrijk om te proberen niet teveel papier of andere middelen in het toilet te werpen. Gelukkig beschikt Expert-loodgieter over de benodigde apparatuur en kennis om uw probleem op te lossen.

loodgieter-werk

Daklekkage

Een dakgoot gaat gemiddeld zo’n vijftien jaar mee. De levensduur hangt grotendeels af van de gebruikte materialen en de manier van het leggen. Om problemen aan uw dak en dakgoten te voorkomen, is het raadzaam om eens in de zoveel tijd onderhoud te laten uitvoeren. Door jaarlijks uw dak te laten nakijken op slijtage en/of beginnende lekkages kan de levensduur van dak en goten verlengd worden. Wij helpen u graag verder met de juiste materiaalkeuze en net dak of goot.

Badkamer

CV-Ketel

Ongemerkt draait uw CV-ketel heel wat uren mee. Een CV installatie heeft een gemiddelde levensduur van 12 tot 15 jaar, na deze tijd raden wij aan om deze te vervangen. Een CV installatie regelt niet alleen de verwarmingsinstallatie, maar is ook verantwoordelijk voor het opwarmen van water. Daarom is het van belang dat uw CV-ketel wordt geïnstalleerd door een erkend en vakkundig specialist. Wij van expert-loodgieter adviseren ook in de juiste CV-ketel die aansluit op uw wensen.

kraan

Sanitair

Wij van Expert-loodgieter beschikken over erkende installateurs, gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot het plaatsen en/of vervangen van uw sanitaire voorzieningen. Dit betekent niet dat wij niet inzetbaar zijn voor kleinere reparaties en/of installaties zoals een wasbak of toilet. Wilt u alleen advies met betrekking tot uw badkamer of toilet neem gerust contact met ons op en bekijk de mogelijkheden.

247

24/7 spoeddienst

Spoedgevallen nemen wij erg serieus! Zo kunnen wij u snel verder helpen met al uw problemen. In tijden van nood, als het gaat om lekkage of verstopping, is Expert-loodgieter in de regio Zuid-Holland uw beste vriend. Wanneer de wanhoop nabij is wilt u kunnen rekenen op een erkend loodgieter die alles snel en kundig in orde maakt. Wij van Expert-loodgieter staan dag en nacht voor u klaar 7 dagen in de week, heeft u spoed, aarzel niet en bel 085-1234567.

Stoom

Onderhoud

De oorzaak van storingen aan de cv-ketel of wtw-unit kan veroorzaakt worden door achterstallig onderhoud. Door ieder jaar uw cv-ketel te laten controleren en schoonmaken houdt u deze in optimale conditie. Na afloop van het onderhoudsbezoek bent u weer verzekerd van een goede installatie. Een goed functionerende installatie werkt tevens veel zuiniger, wat resulteert in lagere energiekosten. Wij onderhouden uw apparatuur vakkundig zodat uw veiligheid voorop staat.